dissabte, 20 de juliol del 2013

Bases XLIIè Concurs de Grups de Teatre Amateur "Premi Vila d'Arenys de Mar"2014

Bases XLIIè CONCURS DE GRUPS DE TEATRE AMATEUR

PREMI VILA D’ARENYS DE MAR 2014

Organitzat pel Grup Artístic Carles Xena de Joventut Seràfica i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, es convoca aquest concurs regit per les següents bases:

1.- Podran presentar la sol·licitud de participació en el concurs tots aquells grups de teatre, els membres del qual, inclòs el director, siguin totalment amateurs i que ho facin en les condicions i terminis previstos en aquestes bases.

2.- El concurs acollirà un màxim de set grups de teatre preseleccionats o la quantitat que finalment decideixi l’organització i quatre de reserva. Cadascun representarà una obra de les que ha proposat amb un mínim de quatre actors amb text escènic.

3.- El concurs es celebrarà durant els mesos de Gener, Febrer i Març de 2014, en el full d'inscripció, teniu les dates en que se celebrarà.

Un cop els grups siguin seleccionats, en cas de no arribar a un acord via telefònica, s’acordaria un dia per fer el sorteig de dates.

4.- Per inscriure-s’hi caldrà omplir el full d’inscripció i adjuntar-hi la documentació següent:

Sinopsi argumental de l’obra proposada.

Repartiment.

Fotografies, DVD d’una representació de l’obra.

Certificat com conforme l’obra a representar està autoritzada per l’SGAE. En el cas de no presentar-la, la responsabilitat serà del grup participant.

Tota la documentació addicional que es consideri oportuna.

En el cas de poder assistir a una representació de la obra, comunicar dia, hora i lloc per tal que un membre del GACX, pugui venir. Tota la documentació rebuda no serà retornada i quedarà dipositada a l’arxiu del GACX.

5.- Les obres seleccionades hauran de ser representades sense canvis de text respecte al que s’hagi enviat, així com també amb el mateix repartiment que figuri en el dossier. Qualsevol modificació en el repartiment com en el text, haurà de ser notificat prèviament a la comissió organitzadora del Concurs.

L'incompliment d'aquest punt, pot ser motiu de desqualificació i pèrdua del dret a remuneració econòmica.

6.- El termini d’inscripció es tancarà el dia 16 de Setembre de 2013.

7.- En la inscripció podran presentar-se una o més obres en llengua catalana o castellana. La durada de l’obra haurà de ser mínim d’uns noranta minuts i preferiblement, si la obra ho permet, es farà una mitja part de 15 minuts.

8.-Les representacions es faran a ¼ de 7 de la tarda a la sala d’espectacles del Casal de Joventut Seràfica d’Arenys de Mar (Els Seràfics), carrer Josep Baralt s/n (lloc de descàrrega: C/ de la Torre s/n. Espai de 8 metres de llarg).

9.- El muntatge escènic (so i il·luminació), atretzzo, etc. Correrà en la seva totalitat a càrrec del grup participant. El GACX permetrà la utilització del seu equip de llums i so, el cortinatge negre (adjuntem un full amb el material disponible). Per cortinatges d’altres colors, caldrà que el grup se’ls porti. La sala es posarà a disposició del grup a partir de les 10 matí del mateix diumenge. Si, per la dificultat del muntatge, algun grup desitja venir el dia abans de la representació, ho podrà fer, sempre i quan les activitats del teatre ho permetin.

10.- L’Organització pagarà, a cada grup seleccionat que participi la quantitat de 550 € (Iva Inclòs o amb la retenció corresponent que marqui l’agència tributària). Aquesta quantitat serà ingressada al numero de compte del grup participant. Per tal de cobrar la subvenció de participació, els grups seleccionats hauran de preparar una factura a nom de l’ajuntament, i la fotocòpia d’exempció d’iva (en cas d’estar exempts), amb les dades que se’ls hi subministrarà.

11.- Es pagarà un màxim de 95 € en concepte de drets de representació. En el cas que l’SGAE fixi una quantitat superior, la diferència + iva anirà a càrrec del grup participant.

12.- El grup participant haurà de dipositar un xec de 100€ en concepte de fiança que es retornarà acabada la representació. En el cas de no poder actuar per qualsevol motiu, es perdrà la participació al concurs, i si no es possible trobar un grup de reserva disponible, es perdrà la fiança.

13.- El Veredicte del jurat i lliurament de premis es farà en un sopar d’amistat, que se celebrarà a Arenys de Mar, el dia 12 d’abril del 2014.

14.- El veredicte del jurat serà inapel·lable.

15.- Els premis seran els següents:

Grup 1,2,3 Classificat

1r Classificat - 600€
2n Classificat - 300€
3r Classificat - 150€

Director 1,2 Classificat

Actor Principal 1,2 Classificat
Actriu Principal 1,2 Classificat

Actor Rep. 1,2 Classificat
Actriu Rep. 1,2 Classificat

Els premis amb retribució econòmica estaran subjectes al tipus de retenció que fixi l’agència tributària.

16.- Qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases serà resolta per l’organització, que es reserva el dret de modificar-les sense que això representi cap compromís amb els grups participants, als quals se’ls informarà dels canvis.

17.- Votació popular:
El públic assistent a les representacions, atorgarà amb la seva puntuació, el premi de votació popular “Francesc Aymerich”

18.- La càrrega i descàrrega de material es farà pel pati de butaques. Es farà responsable al grup participant de qualsevol desperfecte ocasionat durant aquesta activitat.

19.- L’Organització es reserva el dret de gravar la representació en DVD, i fer fotografies.

20.- Un cop acabada la representació, els vestuaris i escenari hauran de quedar completament nets.

21.- El jurat podrà proposar les mencions que consideri oportunes.

22.- Les inscripcions s’hauran d’adreçar a:

XLIIè Concurs de Teatre “Premi Vila d’Arenys de Mar”
Marçal Oms
C/Josep Baralt s/n
08350 Arenys de mar
(BCN)

Atenció a tots els punts en negreta

Arenys de Mar, juliol de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada