diumenge, 15 de febrer del 2009

Estrelles en un cel de matinada

Hem tingut, novament una altra representació del 37 Concurs de Teatre, en aquesta ocasió ens ha visitat el grup Acte 4 de Granollers que ens ha representat l'obra, Estrelles en un cel de matinada d'Alexandre Caline.

Any 1980. Un lloc indeterminat pels voltants de Moscou, pocs dies abans de la celebració dels jocs Olímpics. Un grup de prostitutes són forçades a concentrar-se en unes instal·lacions estatals per tal de deixar els carrers “nets” durant l'esdeveniment.
En unes condicions de precarietat total aquests personatges lluiten per mantenir la seva quotidianitat i la seva identitat. Els seus adversaris són la marginació, la soledat, la hipocresia... la corrupció i aquells que l'exerceixen: els seus vigilants, la policia, l'Estat. La pressió s'intensifica davant la imminència del pas de la comitiva de la flama Olímpica molt a prop dels barracons.
Finalment la flama passa i, com les estrelles que surten per a tothom, l'espectacle reuneix, commou i allibera a uns i altres. Si més no, mentre dura...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada